akciók doc.
TELEPÍTÉSI, SZERELÉSI, KIVITELEZÉSI FELTÉTELEK.
Lehetőség van webáruházunkban:

 

1, Csak termékrendelésre beszerelési, telepítési igény nélkül. A webáruházban megrendelt termékek esetében a kiszállítás országosan történik a következő feltételek szerint. (Lásd: Rendelési és vásárlási információk.)

 

2, Termékrendelés beszerelési telepítési igénnyel. Ebben az esetben a Rendelési és vásárlási információk mellett a következő feltételek érvényesek:
- Szolgáltatásainkat termék beszereléseket (garázskapu, szárnyaskapu, kétszárnyú kapunyitó, tolókapu motor, süllyesztett kapunyitó, sorompó, üvegajtó...), kaputechnikai szakmunkálatokat, generálkivitelezéseket a Kerwin Kaputechnika Kft. nem tudja országosan vállalni. Jelen pillanatnyilag lokálisan a következő megyékben és városokban végezzük el a kivitelezéseket, szereléseket, beszereléseket, javításokat: Heves megye, Pest megye, Nógrád megye, Jász-Nagykun Szolnok megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye.
- Nagyobb városok: Budapest, Eger, Miskolc, Salgótarján, Jászberény, Gyöngyös, Hatvan, Gödöllő, Szolnok...és ezek vonzáskörzete.

 

- Amennyiben a szerelési helyszín nem található a felsoroltak között, abban az esetben kérjük egyeztessen velünk.

 

- Beszerelési, kivitelezési munkálataink minden esetben külön ajánlat szerint történnek. Ajánlatot az ajánlatkérés menüpont alatt tud kérni tőlünk. Ajánlatainkat igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elkészíteni és kiküldeni leendő megrendelőinknek minden esetben. Amennyiben az ajánlat elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, azt minden esetben jelezzük.