akciók doc.
ÁRAK.
 
A Webáruházban feltüntetett árak forintban értendők (HUF) és Magyarország területén érvényesek.
A termékárak minden esetben Bruttó árak, azaz tartalmazzák a 27%-os "általános forgalmi adót" (ÁFA).

 

A feltüntetett vételár nem minősül szerződéskötésre irányuló közvetlen ajánlattételnek a változás jogát a Kerwin Kaputechnika Kft. fenntartja.
A webáruházban feltüntetett adatok helyességéért, és az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
A hibák, elírások, kihagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát fenntartjuk!

 

Ha weboldalon található termékekről, szolgáltatásainkról még bővebb információt szeretne, vagy esetleg észrevétele van, kérjük jelezze azt a "Kapcsolat" menüpont alatti elérhetőségeink bármelyikén.

 

Webáruházunk honlapját folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük, hogy a látogatóink(vevőink) mindig a helyes információt lássák a honlapon. Minden esetben arra törekszünk, hogy minden adat és információ megfeleljen a valóságnak. Azonban esetlegesen technikai, adatrögzítési, vagy akár a beszállítók, gyártók által generált hibák is előfordulhatnak.

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az ilyen technikai, adatrögzítési hibák esetén a Kerwin Kaputechnika Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn a vásárló felé. Ezért minden megrendelés esetében a termék kiküldése előtt visszaigazolást küldünk (e-maliban) a megrendelő(vásárló) megadott e-mail címére. A visszaigazolást követően automatikusan indítjuk a megrendelés folyamtát.