akciók doc.
SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Szerződési feltételek alapfogalmai.

 

Szolgáltató adatai
- Kerwin Kaputechnika Kft.
- SZÉKHELY (nem üzlet): 3281 Karácsond Szabadság u. 107
- POSTA (levelezési) CÍM: 3263 Domoszló Táncsics u. 6
- ADÓSZÁM: 24885179-2-10
- CÉGJEGYZÉK SZÁM: 10-09-034586

 

Vásárló.
- Aki webáruház szolgáltatást igénybe veszi, azaz a webáruház internetes felületén keresztül árút, szolgáltatást megrendel, vásárol.
- A Kerwin Kaputechnika Kft. webáruházának böngészésével és használatával kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
A webáruházban minden olyan nagykorú személy vásárolhat, aki megfelelően kitölti a megrendelési űrlapot. A vásárló ezen feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

 

Szállító.
- A Kerwin Kaputechnika Kft. által megbízott szállítmányozással foglalkozó cég (futárszolgálatok, posta).

 

Jogi információk.
Megrendelésének leadásával Ön a Kerwin Kaputechnika Kft. vásárlója lesz.
A szerződés tárgya a Kerwin Kaputechnika Kft. internetes áruházában található összes termék. A weboldalon található valamennyi termékről részletes információt (tulajdonság, jellemző) a termékhez tartozó konkrét oldalról szerezhet. A megrendelés elküldésével és annak a Kerwin Kaputechnika Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Kerwin Kaputechnika Kft. (3281 Karácsond Szabadság u. 10. (Adószám: 24885179-2-10, Cégjegyzékszám: 10-09-034586) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
- A Szállító köteles postai úton vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail-ben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
- Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, vagy előre utalással rendezni, a termékek megrendelése után, de még a kiszállítás előtt.
- A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

Felelősség korlátozás.
Webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén feltételezzük a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Így a vevő köteles számítógépének biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről gondoskodni. A Kerwin Kaputechnika Kft. előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe. A Kerwin Kaputechnika Kft. nem vonható felelősségre semmilyen szakszerűtlen használatból eredő kárért.