akciók doc.
RENDELÉSI ÉS VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK.
Weboldal látogatás (Böngészés).
A webáruházban lehetőség van rendelés feladása nélkül is tájékozódni termékeinkről. Ilyen esetekben személyes adatok megadására nics szükség.

 

Regisztráció.
Jelenleg nincs lehetőség regisztrációra az oldalon.

 

Megrendelés.
0-24 órában bármikor leadható online rendelés a webáruházban. Vásárlás esetén a „MEGRENDELEM” gomb megnyomásával a megrendelő (ajánlatkérő) lapon adható le a rendelés. Kérjük minden esetben adja meg a megrendelt termék (termékek) cikkszámát a személyes elérhetőségekkel, szállítási, és számlázási címmel együtt. Adatok megadásánál fokozottan figyeljen azok helyességére, megrendelés megfelelő teljesítése érdekében! Amennyiben a megrendeléshez szükséges adatokban változás történt, úgy azt megrendelésének elküldése előtt feltétlenül módosítsa a megrendelő (ajánlatkérő) lapon!
 
A megrendelés elküldése után a feldolgozást követően még a megrendelés napján visszaigazolást küldünk a megrendelt a termékekről, szállítási költségekről valamint a leadott rendelés végösszegéről. Amennyiben a megrendelés nem munkanapon történik vagy nem munkaidőben abban az esetben a következő munkanapon fogjuk visszaigazolni rendelését.

 

Tájékoztatjuk, hogy megrendelése elküldésével a Kerwin Kaputechnika Kft. szerződési feltételeit is elfogadásra kerül. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Kerwin Kaputechnika Kft.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig.

 

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számítva a raktáron lévő termékek esetében 1-3 nap (KIVÉVE GARÁZSKAPUK!). Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 4-30 nap.

 

Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).
A garázskapuk szállítási ideje megrendelés után kerül leegyeztetésre!

 

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

 

Nem vállalunk felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változások miatt.

 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

Nagyobb értékű megrendelés esetén minden esetben foglaló befizetése szükséges. Ez átutalással történhet. Részletes információkat a visszaigazolásban fogjuk Önnek visszaküldeni.

 

Jelenleg nincs lehetőség helyszíni átvételre. A megrendelt termék a visszaigazolást követően minden esetben kiszállításra kerül.