akciók doc.
SZÁLLÍTÁSI DÍJAK (FELTÉTELEK).
 
Webáruházunkban leadott rendelések két módon jutnak el Megrendelőinkhez.
1. Kapunyitó szettek (kétszárnyú, toló, csuklókaros hidraulikus, süllyesztett), IPARI tengelyvég motor, nyílóajtó automatika, garázskapu motor szettek egyéb alkatrészek és kiegészítő termékek kiszállítása futárszolgálat által történik.
A kiszállítások minden esetben az adott futárszolgálat aktuális kiszállítási díjszabásával történik a megrendelt termék méretétől és súlyától függően.

 

2. IPARI, lakossági szekcionált garázskapuk, automata üvegajtók, sorompó rudak és nagyméretű termékeinket gyűjtőfuvarral szállítjuk.
Aktuális 2020-as díjszabásunk: 170 HUF+ÁFA/Km (216 HUF Bruttó.). Heves Megye Domoszló községtől számítva oda-vissza.
Gyűjtőfuvar esetében nem mindig tudjuk garantálni a 2-3 napos kiszállítási időintervallumot.
Szekcionált IPARI, lakossági garázskapuk, valamint automata üvegajtók szállításakor minden esetben szükséges segítőt biztosítani a lerakodáshoz.

 

A kiszállítási díjakat, valamint a várható csomag érkezési időpontot a megrendelés esetén telefonon egyeztetjük Megrendelőinkkel, valamint a visszaigazolásban minden esetben pontosan feltüntetjük.

 

Kiszállítási időpont változás esetén a módosított kiszállítási időpontot telefonon ismételten egyeztetjük Megrendelőinkkel.
Amennyiben beszállítóink, vagy a futárcég által történik a kiszállítási idő eltolódása, abban az esetben a Kerwin Kaputechnika Kft. felelőséget nem vállal. Ilyen esetben mindent megteszünk, hogy a Megrendelőhöz mielőbb eljusson a visszaigazolt termék.

 

Kérjük az áru átvételekor ellenőrizze a csomagot a kézbesítést végző személy jelenlétében, hogy a megrendelt termék sérülésmentesen érkezett-e meg! Amennyiben a termékről kiderül, hogy sérült, kérje a futártól jegyzőkönyv felvételét és értesítsen bennünket! Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk! Az áru átvételét követően kizárólag gyártási hibából származó reklamációt áll módunkban elfogadni.