KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Kertkapu (automata)

Kertkapu készítés, kertkapu felújítás, kertkapu csere, kertkapu nyitó telepítése, épület automatika rendszerbe integrálás, műemlék kellegű kapu és egyéb kertkapuval kapcsolatos tervezések és kivitelezések teljes körét öleli fel vállalkozásunk.


A kertkapuk arculatát, motorizációját már az építkezés első fázisaiban át kell gondolnunk, ahhoz, hogy a legpraktikusabb kialakítást használjuk mindenapjainkban. Fontos, hogy optimálisan döntsünk a kertkapuk, változatát érintően. Kertkapu változatok széles tárháza áll a rendelkezésünkre (toló, légvezetésű (úszó), kétszárnyú, függesztett), amelyhez természetesen számos minőségi és kevésbé minőségi kertkapu nyitó illeszthető. Vállalkozásunk a tervezéstől az átadásig nyújt segítséget ügyfelei számára.

Műemlék jellegű kapu: Vállalkozásunk egyedi műemlék jellegű kapuk gyártásával is foglalkozik. Fontos a régi kapuval majdnem, vagy teljesen megegyező kialakítás. Minden esetben lehetőség van automatizálásra.

Műemlék jellegű kapu >>


A KERWI N KAPUTECHNIKA standard és egyedi kapuk, kertkapuk, valamint faborítású kertkapuk gyártásával és automatizálásával foglalkozik. A tervezési és kivitelezési műveletek során minden esetben minőségi anyagokkal dolgozunk, valamint vállalkozásunk által forgalmazott kertkapu nyitó rendszereink szintén minőségi termékek.


Javasoljuk, hogy az esetleges balesetek elkerülése érdekében automata kertkapuját mindig kaputechnikával foglalkozó szakemberrel vagy vállalkozással terveztesse, és kiviteleztesse!    

KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!
web design: kerwin (kaputechnika