KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Kovácsoltvas jellegű kertkapu (automata)

Kovácsoltvas kapu, műemlék jellegű kovácsoltvas kapu, tervezése, gyártása vállalkozásunk egyik kaputechnikai oldalága. Fontos, hogy az esetek többségében megvalósítható legyen az automatizálás. A tervezés fázisában nagy hangsúlyt kell fektetnünk a kapuszerkezet kialakítására, hiszen az automatika minden esetben ezt a szerkezetet tolja, húzza, nyírja…


Tehát, elég intenzív erőhatás érvényesül egy kepuszerkezet, különösen egy kovácsoltvas szerkezet bizonyos pontjaira. Természetesen egy kovácsoltvas kapu esetén jelentős szerepet kap a külalak az esztétika. A kovácsoltvas kapu tervezés fázisaiban, előzetes egyeztetés után javaslatokat teszünk megrendelőink számára, a kapu külalakjával kapcsolatban is.


Pld. Milyen alapszerkezetet vagy kovácsoltvas jellegű elemeket javasolunk, a szerkezet díszítésére, ahhoz, hogy ne legyen túlsúlyos a kapu, ami jelentősen megnöveli az automatika rendszer élettartamát. Esztétikailag ne legyen túl giccses a kapu, vagy éppen picit túldíszítsük egyéb kovácsoltvas elemekkel…


Tehát minden egyes lépésnél arra törekszünk, hogy a megrendelő alapelképzelésével összeegyeztetve a lehető legegyedibb kovácsoltvas jellegű automata kertkaput gyártsuk, és telepítsük ügyfeleink számára.

 

Javasoljuk, hogy az esetleges balesetek elkerülése érdekében automata kertkapuját mindig kaputechnikával foglalkozó szakemberrel vagy vállalkozással terveztesse, és kiviteleztesse!    

KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!
web design: kerwin (kaputechnika