KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Kovácsoltvas jellegű kerítés, kerítés, korlát

Kerítés, fa kerítés, kovácsoltvas jellegű kerítés, egyedi gyártású műemlék jellegű kerítés tervezése, gyártása, vállalkozásunk egyik alappillére. Rendkívül sok esetben az automata kapuk legyártásával együtt teljes kerítés kivitelezését is kérik tőlünk megrendelőink.


Hagyományos fa balkonos kerítés kivitelezésétől az egyedi faborítású, vagy fából készült kerítéseket tervezünk és telepítünk. Minden esetben a fa kerítés szerkezeteket impregnálva adjuk át. Teljes generál esetén a megrendelővel egyeztetett színnel kezeljük a fa elemeket, vagy fa borításokat.


Kovácsoltvas jellegű kerítés gyártátásánál lehetőség van standard, és egyedi motívumok kialakítására, amelyet az adott épület arculatához tervezünk. Fontos hogy az automata kovácsoltvas kert, vagy főkapu szerkezete adja meg a kovácsoltvas jellegű kerítés mező alapszerkezetét is.


A KERWIN KAPUTECHNIKA széles körben gyárt és kivitelez kovácsoltvas jellegű, valamint, fa kerítéseket. Főcélunk a minőségi anyagból készült minőségi kivitelezés, amelyek hosszú távú és problémamentes használatot jelentenek megrendelőink számára.


KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!
web design: kerwin (kaputechnika)