KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Ipari főkapu (automata)

A KERWIN KAPUTECHNIKA fő profiljai közé tartozik az ipari kapu (kapuk) tervezése, gyártása, telepítése, karbantartása. Ipari kapuk esetében a következő szempont szerint gondolkodnak az ügyfeleink. „Magas szintű megbízhatóság!”
Lényegében ez a szempont mindent elárul a tervezőnek. Az automata ipari kapuk rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, és ezzel párhuzamosan az esetek többségében nagyon minimális a karbantartásuk. Vagy teljesen magukra vannak hagyva, és csak akkor van jelzés a kivitelező cég felé, amikor már végkép valamilyen meghibásodás van. A KERWIN KAPUTECHNIKA ezt a problémát a következő szigorú szabályok figyelembevételével hidalja át: Az ipari kapu tartóoszlopát vagy fal szerkezet kialakítását a tervezésnél úgy határozzuk meg, hogy az megfelelő legyen az adott kapu súlyhoz. Hiszen az oszlop szerkezetnek ellen kell állni a kapusúly által létrehozott függőleges csavaró erőnek.

Az ipari kapu szerkezetnek függőleges és merőleges irányban masszívnak kell, hogy legyen, különösen a rögzítési pontokon. Hiszen az ipari automatika az erőket közvetlenül ezeken a pontokon keresztül adja át a kapura. Pl.: Egy FAAC olaj hidraulikus hajtómű esetén a terhelési pontokon mérhető erő 690 daN (690Kg), ami a kapu anyagát rendkívül terheli. Ezért ha az ipari kapu tervezésnél, úgy látjuk, hogy az ipari automatika magas nyitásszámban üzemel, akkor megerősített, vagy megerősített és szerteágazó rögzítést alkalmazunk. Ami a működés közben létrejövő erőket elosztja az ipari kapu bizonyos általunk meghatározott pontjain.

Az automatika rendszereket ipari szinten S3 üzemmódban ciklusterhelésre mindig méretezzük! Nagy igénybevétel esetén ipari kétszárnyú kapu esetében kizárólag olaj hidraulikus megbízható ipari karokat javaslunk. Extrém mozgató erőket csakis ezekkel az ipari karokkal érhetünk el. Az ipari olaj hidraulikus rendszerek előnye az olajhűtés. Ezáltal magas a hidraulikus hajtóművek óránként ciklikus terhelhetősége (S3 üzemmód)! Pl.: FAAC 400 hidraulikus kar: 70ciklus/h, azaz tíz óra alatt akár 700 nyitási ciklust végrehajthatunk ezzel a karral. Toló- kapu hajtóműveink, 3,5 tonnás kaput is könnyedén mozgatnak, az adott feltételek mellett. FAAC 868MHz MASTER-SLAVE rádiós rendszerek esetében ez akár 200m is lehet a nyitási távolság!

Beléptetés szempontjából az ipari automata kapuk rendszerbe ágyazhatóak!

  1. Kártyás, vagy biometrikus rendszerek
  2. Vagyonvédelmi rendszerek
  3. Tűzvédelmi rendszerek
  4. Portaszolgálat
  5. Szimmetrikus működtetésű zsilip rendszerek, vagy egyéb a megrendelő igényeit kielégítő megoldások, amit természetesen a KERWIN KAPUTECHNIKA az adott körülmények között megvalósít az ügyfelei számára.

Néhány kaputechnika referencia >>

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában