KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

 

DITEC garázskapu kiegészítők

DITEC garázskapu kiegészítő egységek komplett tára áll rendelkezésre a garázskapu üzemeltetésének megkönnyítésére, kényelmesebbé tételére. Ügyfeleinknek minden esetben javasoljuk, ha igény van rá, hogy a garázskapu telepítésekor szereltessék be a kiegészítő egységeket. Az esetek többségében utólag mindig többe kerülnek ezek a munkálatok.


Milyen lehetőségeket kínál a DITEC:
Pl. számkombinációs, valamint nyomógombos külső-belső kiépíthető garázskapu kezelő felületek, amelyek nagyban segítik a mindennapos közlekedést garázsunkban. Hiszen nincs szükség a kézi távirányító folyamatos cipelésére.
Egy felhasználói jó tanács: Ha a nadrágzsebünkben hordjuk a távadót, az esetek többségében rendszeresen ráülünk, valamint mindent mellédugdosunk. Ez minden esetben a garázskapu kézi távirányító élettartamának csökkenéséhez, vagy törésekhez vezet. Egy mezei kézi távadó élettartama 5-8 év. Tapasztalatok alapján van, aki egy évben háromszor cseréli adóját. Ebből az összegből egy fali belső nyomógomb kiépíthető.


Külső biztonsági eszközök:
Ezek a biztonsági infrasorompók, valamint a biztonsági él-védelmek, lehetővé teszik a beépített DITEC garázskapu aktív védelmét. Azaz még mielőtt fizikai érintkezés következne, be már a garázskapu visszanyit. Fontos ez akkor, ha meg szeretnénk duplázni, vagy akár triplázni a beszerelt DITEC automata garázskapu körül a biztonságot. A tripla védelem az, ami maximálisan kiépíthető a DITEC garázskapu esetén. Ez az alap erőhatárolásból, a biztonsági él-védelemből, és a biztonsági fotocellából ál. De igény szerint ez még kiegészíthető egy biztonsági villogóval, ami a működtetést előre jelzi.
Azt javasoljuk, hogy minden esetben kérjen szakmai segítséget kaputechnikai szakembertől, a plusz biztonsági eszközök szükségességéről és kiépítési lehetőségeiről!

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!