KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

DITEC WELL, SPRINT üvegajtó automatikák

A WEL egy újfajta automatika a nyílóajtó automatizálásához. Jellegzetes tulajdonságai minden célra alkalmas termékké teszik, amit eltérő működési helyzetekben lehet használni:


- motoros nyitással és zárással, motoros nyitással és rugós zárással
- menekülési útvonalként
- tűz gátló ajtóként
- lassított működésű ajtóként a mozgáskorlátozottak részére


A WEL egy olyan erőteljes, strapabíró, nehéz terhelésre alkalmas és zajtalan automatika, amelyekkel (a fő és az alárendelt funkcióban működtetett) szinkronizált ajtószárnyú ajtókat is lehet működtetni A kis súlya és méretei ideálissá teszik a SPRINT egységet, hogy a lakásban alkalmazzák. Az egységen belül elhelyezett akkumulátora van, valamint könnyen felszerelhető ON/OFF (BE/KI) gombbal látták el. Kényelmessé és hatékonnyá teszi az áthaladást. Kiválasztható a lassított működtetés (Low Energy), valamint, a "Nyomd meg és menj tovább" (Push and Go) működési mód. A lassított működési mód lehetővé teszi a csökkentett sebességű, és csökkentett erejű nyitást és zárást; ez akkor fontos, amikor az ajtót fizikailag csökkent képességű emberek használják.
A "Nyomd meg és menj tovább" működési mód egy szabványos funkció. Az ajtószárny kézi megnyomásával teszi lehetővé az automatikus működtetést.

 

DITEC WELL, SPRINT üvegajtó automatika prospektus (pdf)>>

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása:Széleskörben javasoljuk minden feladathoz. Megbízható, jó anyagminőségű termékek. Megfelelő karbantartás mellett hosszútávon megbízhatóan üzemeltethető automatikák.
web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!