KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

DITEC REX, BIS, TEN üvegajtó automatikák

A DITEC REX, BIS, TEN toló- üvegajtó automatikák könnyű összeszerelhetőség és a többcélú alkalmazhatóság teszi a REX operátort széles körben ismert automatikává. A mozgató egység és az elektronikus vezérlő egység egy blokkot képez, ezáltal rövidebbé téve az összeszerelési időt. A fejlett elektromechanikai részegységeknek, és az újdonságnak számító, speciális vezérlő egységének köszönhetően a BIS az automata ajtók területén az összes legutóbbi újítást felkínálja. A "Q. E. 94" mikroprocesszoros logikai DITEC vezérlő egység lehetővé teszi a távvezérlésű működtetést és beállítást egy infravörös távirányító vagy PC segítségével. A speciális DMCS (Door Monitoring &Controlliong System) felügyeleti rendszer könnyen, egyszerre, több ajtó felügyeletét végzi; ezzel biztosítja önnek az összes BIS automatikával ellátott épületnél a beléptetés felügyeletét, kényelmesen ülve a PC előtt. A TEN operátort kifejezetten arra fejlesztette ki a DITEC, hogy ezzel kielégítse az új építészeti és alkalmazhatósági igényeket. Az automatikához egy funkcionális, elegáns, és egyszerű alumínium burkolat tartozik, ami csak 100 mm magas, és ami majdnem láthatatlanul kombinálódik az épületrészek szerkezeti rendszerével.


DITEC REX, BIS, TEN toló – üvegajtó automatikák biztonsági felszereltsége: ODS elektronikus akadályérzékelés, amely leállítja vagy megfordítja a mozgást, pánik rendszer.

 

DITEC REX, BIS, TEN üvegajtó automatika prospektus (pdf))>>

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása: Széleskörben javasoljuk minden feladathoz. Megbízható, jó anyagminőségű termékek. Megfelelő karbantartás mellett hosszútávon megbízhatóan üzemeltethető automatikák.
web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!