KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

DITEC EXEO forgóajtó, üvegajtó

A DITEC EXEO forgóajtók kínálatával a DITEC ismét győztes lehetőséget szeretne felajánlani azoknak, akik az exkluzív tekintélyt, és a teljes esztétikai minősítést szeretnék közvetíteni. A DITEC EXEO forgó - üvegajtó nemcsak az esztétikum fontosságát, hanem télen a meleg teljes visszatartását, nyáron a hideg fenntartását is biztosítja, és gátat szabnak a nemkívánatos zajnak, léghuzatnak, szélnek és pornak. Mindezen okok magyarázzák, hogy miért van a legtekintélyesebb szállodáknak, a leghíresebb bankoknak, a legelegánsabb áruházaknak és a legfontosabb irodaépületeknek mindig ilyen a bejárati rendszere. Az elért előnyökön felül, nem elfelejtve az energia-megtakarítás fontosságát, ami sokkal magasabb az átlagos beruházásokénál. A DITEC EXEO azon forgó - üvegajtó csoportokhoz tartozik, amely kör alakú külső szerkezetből, és belső forgószárnyakból áll. Ez az üvegajtó kézzel, vagy automatikusan működő változatban szállítható. A kézi működtetésű üvegajtó változat szerkezetileg azonos az automatikus változattal. A kézi változatnál a forgó szárnyakat azok megnyomásával lehet mozgatni, míg az automatikus változatnál a mozgást a szerkezet felső részében elhelyezett automatika hozza létre. Ez az üvegajtó motor egyvonalban helyezkedik el a forgó szárnyak teherhordó oszlopával.


DITEC EXEO forgó - üvegajtó biztonság: mágneses véghelyzet pozícionáló egység, vezérelt elektromos fék, elektronikusan vezérelt akadályérzékelés, működtető mozgásérzékelő, benyíródást és beékelődést gátló érzékelő, pánikfunkciós kipattintható üvegajtó szárnyak.


Alkalmazási területek: bankok, szállók, kongresszusi központok, elegáns boltok, repterek, hivatalok, autószalonok.

 

DITEC EXEO forgóajtó, üvegajtó prospektus (pdf)>>

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása: A KERWIN KAPUTECHNIKA, javasolja a DITEC EXEO ipari forgó- üvegajtó rendszert, megbízhatósága eleganciája miatt a legexkluzívabb szállodák, bankok és egyéb létesítmények forgó-üvegajtójaként. Megfelelő karbantartás mellett hosszútávon biztonságosan üzemeltethetők. Gyári alkatrész és szevízháttér biztosított.
web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!