KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

DITEC UP ipari sorompó

A DITEC UP ipari sorompó egy igazi nagyágyú, amellyel kifejezetten nagyon nagy akár 8 m áthajtási terület is kontrolálható. Rendkívül nagy igénybevételre, és extrém nagy sorompó rúd mozgatására tervezték.
A „LAN” felügyeleti rendszerhez” illeszkedő DITEC UP sorompó az összes beléptető problémát megoldja. Biztosítja az alkalmazottak és a kulcsos vevők számára a sorompó működtetését. Széleskörű műszaki megoldásokkal rendelhető: távirányító, hagyományos kulcsos, vagy billentyűzetes működtető kapcsoló, „LAN jel-átadó” rendszer, vagy „érmés” rendszer. Kiváló megoldás a szállodák, sportcentrumok, boltok és éttermek számára, ahol a használatuk csak átmenetileg szükséges a látogatók számára, ugyanakkor gyors és egyszer áthaladást biztosít. Ezen felül a „mágneses hurok” rendszerek rendkívül gyors és egyszerű alkalmazása is benne rejlik a használhatóságukban.
Az útburkolatba szerelt érzékelő lehetővé teszi a kilépő sorompó automatikus működtetését, ha a jármű keresztülhalad a hurkon; ezzel biztosítva a szabályozott járműforgalmat, és elkerülve a nem kívánt belépést

A DITEC UP ipari sorompó változatai:

  • DITEC UP 2 ipari sorompó: 2,7m sorompó rúddal, intenzív használatra, S3=60%, nyitási idő: 1,5s/90°
  • DITEC UP 4 ipari sorompó: 4,7m sorompó rúddal, fokozott használatra, S3=30%, nyitási idő: 3s/90°
  • DITEC UP 4 EH ipari sorompó: 4,7m sorompó rúddal, intenzív használatra, S3=60%, nyitási idő: 1,5s/90°
  • DITEC UP 5E ipari sorompó: 4,7m sorompó rúddal, fokozott használatra, S3=20%, nyitási idő: 4s/90°
  • DITEC UP 8 ipari sorompó: 8,4m sorompó rúddal, intenzív használatra, S3=50%, nyitási idő: 5-8s/90°

 

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása: A KERWIN KAPUTECHNIKA javasolja a terméket minden ipari beléptetéshez valamint egyéb belptetési feledatok megvalósítására. Megbízhatósága, valamint anyag és szervizháttere megfelelő. Alkatrész háttér biztosított.
web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!