KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

DITEC QIK ipari sorompó

Valódi újító formák és megalkuvás – mentesség a biztonság terén: ezek az új DITEC QIK ipari automata sorompó bizonyítványai.
Lágy kialakítású élek, lekerekített sarkok, magas fokú kivitelezés és bármilyen szerelési környezetben alkalmazhatóság jellemzi. Új kialakítás, és technikai fejlettség, a DITEC QIK ipari automata sorompó az ideális megoldás az olyan közepes és a nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárló központok. Alkalmazható lakóközpontok, cégek és táborok bejáratainál is, ahol állandóan igény van a gépkocsi parkoló terület felügyeletére. Az új DITEC QIK automata sorompó szürke színben, vagy rozsdamentes kivitelben rendelhető. Ideális megoldás az olyan kíméletlen környezetben, mint Pl. közel a tengerhez.
A „LAN” felügyeleti rendszerhez” illeszkedő DITEC QIK automata sorompó az összes beléptető problémát megoldja. Biztosítja az alkalmazottak és a kulcsos vevők számára a sorompó működtetését. Széleskörű műszaki megoldásokkal rendelhető: távirányító, hagyományos kulcsos, vagy billentyűzetes működtető kapcsoló, „LAN jel-átadó” rendszer, vagy „érmés” rendszer. Kiváló megoldás a szállodák, sportcentrumok, boltok és éttermek számára, ahol a használatuk csak átmenetileg szükséges a látogatók számára, ugyanakkor gyors és egyszer áthaladást biztosít. Ezen felül a „mágneses hurok” rendszerek rendkívül gyors és egyszerű alkalmazása is benne rejlik a használhatóságukban.
Az útburkolatba szerelt érzékelő lehetővé teszi a kilépő sorompó automatikus működtetését, ha a jármű keresztülhalad a hurkon; ezzel biztosítva a szabályozott járműforgalmat, és elkerülve a nem kívánt belépést

A DITEC QIK ipari sorompó változatai:

  • DITEC QIK 3E ipari automata sorompó: 2,7m sorompó rúddal, gyakori használatra, S3=20%, kulcsos működtetésű
  • DITEC QIK 4E ipari automata sorompó: 3,7m sorompó rúddal, intenzív használatra, S3=30%, kulcsos működtetésű
  • DITEC QIK EH7 ipari automata sorompó: 6 m sorompó rúddal, rendkívül intenzív használatra, S3=60%, kulcsos működtetésű

DITEC QIK iari automata sorompó prospektus (pdf)>

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása:

Javasoljuk a terméket minden ipari beléptetéshez valamint egyéb belptetési feledatok megvalósítására. Megbízhatósága, valamint anyag és szervizháttere megfelelő. Alkatrész háttér biztosított.

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!