KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com
DITEC garancia (jótállási feltételk)

A jótállás kiterjed a fogyasztói szerződés keretében vásárolt tartós fogyasztási cikkre a 151/2003 kormányrendelet alapján a Magyar Köztársaság közigazgatási területén.

A KERWIN KAPUTECHNIKA Kft által forgalmazott  DITEC márkajelzésű termékekre alapesetben 12 hónap garanciát vállal, amit karbantartási szerződéssel hosszabbítható lakossági termékek esetén maximum 5 évig, ipari termékek esetén maximum 2 évig.

A bővített garanciaidőnek kötelező feltétele,hogy a karbantartást a DITEC által minősített szakkereskedő vagy viszonteladó végezze el az alábbi rendszerességgel:

- Lakossági motorok esetén: minimum 12 havonta, társasházi felhasználásnál: minimum 6 havonta

(OBBI, LUXO, ARC, FACIL, CUBIC, CROSS5-8)

- Ipari motorok és sorompók esetén: minimum 6 havonta (QIK-CROSS18-19-30), Automata ajtók és nyíló ajtók automatikák esetén: minimum 6 havonta (REX, VALOR, WEL, SPRINT), Ipari PVC gyorskapuk esetén: minimum 6 havonta (Smart, Sector, Traffic), Ipari kapuk esetén: minimum 6 havonta (LISBON)

A garancia érvényesítéséhez a  karbantartást elvégző cég Karbantartási Jegyzéket kell vezessen amit be kell mutatni.

Bővített garancia:

Amennyiben az alább felsorolt termékeket minősített DITEC szakkereskedők és viszonteladók telepítik és karbantartják úgy a garancia idő  60 hónapra bővül:

- Nyílókapu automatikák: OBBI, LUXO, ARC, FACIL, CUBIC, Tolókapu automatikák: CROSS 5EH, CROSS 7E, CROSS 7EH, CROSS 8E, Garázskapu automatikák: GLOBE 7L, GLOBE 10L-10VL 
A készülék üzembe helyezése és beállítása nem tartozik a jótállási javítási kötelezettségek körébe. Ezt az ügyfél megrendelésére külön díjtétel felszámítása ellenében vállaljuk.

A jótállás és a szavatossági igény a 3281 Karácsond Szabadság Út 107 Szám alatt jelenthető Be. (NEM szeríviz és Nem telephely) Tel:+3670/245-3076

Alkatrészek illetve kiegészítők vásárlása esetén nem a DITEC termékekhez kapcsolt inkompatibilitási problémákra semmilyen garanciát nem vállalunk.

A telepítő a jótállási igényét a terméken elhelyezett azonosító címke, és a számla bemutatásával érvényesítheti.
A terméken szereplő azonosító címke, számla hiánya, sérülése, vagy annak bármilyen utólagos javítása, törlése, átírása, valótlan adatok bejegyzése a garancia érvényességének elvesztését vonja maga után.

A felhasználó a jótállási igényét telepítő által átadott lepecsételt garanciajeggyel érvényesítheti, a telepítőnél.
A garanciajegy hiánya, sérülése, vagy annak bármilyen utólagos javítása, törlése, átírása, valótlan adatok bejegyzése a garancia érvényességének elvesztését vonja maga után.

 

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!