KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

 

 

 

 

 

DITEC garázskapu mozgatók

GLOBE 7 garázskapu mozgató (garázsnyitó) szett:


Kiválóan alkalmas billenő és hőszigetelt szekcionális garázskapuk mozgatására, 7m² felületig. Maximális nyomaték 500Nm elegendő ahhoz, hogy a szakszerűen kiegyensúlyozott garázskapuk különbözeti erejét kivallóan kezelje. Nem lebecsülendő a beépített DITEC 70R vezérlés, ami encoderes mozgásvezérlést biztosít minden nyitási és zárási ciklusnál. Ez biztosítja a folyamatos akadályérzékelést, és az erők újratanulását. Nem szabad megfelejtkeznünk a vezérléshez illeszthető számtalan biztonsági eszközök tárházáról (biztonsági infrasorompó, él védelem, biztonsági visszajelző…) sem ami előtérbe, helyezi a maximális biztonságot üzem közben. Kényelmi szempontokat is figyelembe véve külső egységek sorával kezelhető a garázskapu mozgató egység. Külső számkombináció, kártyás és érintő kártyás egységek segítségével számtalan kényelmi vagy szükség helyzet megoldható. Bordásszíjas változatban rendkívül csendes az üzemeltetése. A szíjfeszítő egység segítségével folyamatos szíj-utánállítás történik, amely megakadályozza a szíjbelógást és biztosítja a biztonságos üzemet. A zárás utáni tehermentesítő funkció növeli a szíj élettartamát. ENERGY SHAVING energiaellátó tápegysége gondoskodik az energia megtakarításról nyugalmi és mozgási fázisokban.


GLOBE 10 garázskapu mozgató (garázsnyitó) szett:


A GLOBE 10 garázsnyitó rendszer csak erejében tér el a GLOBE 7 tudásától. Ezt a garázskapu motor szettet kifejezetten nagy kapuk mozgatására tervezték. maximális nyomatéka 900Nm. ezzel az erővel a GLOBE 10 több mint 10m² felületű kapuk mozgatását is könnyedén elvégzi. Természetesen szakszerű garázskapu rúgókiegyensúlyozás mellett. Vezérlése kiegészül egy külső elektromos zár szett illesztési lehetőségével is, amely biztosítja a nagyméretű garázskapuk biztonságosabb lezárását.

 

DITEC GLOBE garázskapu mozgató szett prospektus (pdf) >>

A KERWIN KAPUTECHNIKA ajánlása: A DITEC GLOBE garázsnyitó szettek minőségi anygokból készülnek, vezérléseik minden biztonsági előításnak megfelelnek, folyamatos fejlesztésüknek köszönhetően mindig a lehető legmagasabb műszki színvonalat nyújtják. Javasoljuk már meglévő kapuk automatizálására, mozgatására. Jó ár-érték arány és kiválló garanciális feltételek!
web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatába