KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

DITEC hagyományos garázskapu, garázskapuk

A DITEC szekcionált garázskapu minimális befoglaló méretei a lehető legnagyobb helyet hagyják a belső és külső térben egyaránt. Lehetővé teszik a szekcionált kapuhoz történő egészen közeli parkolást, szabad mozgást hagyva a kapunak a függőleges oldalsó megvezető sínekben, egészen a mennyezetig. Egyszerű és kényelmes a nyitás és működtetés. Elegendő a távirányítót megérinteni és az eredeti DITEC szekcionált garázskapu automatika máris csendesen nyitja és zárja a garázst. A torziós rugóval kiegyensúlyozott garázskapu egyszerűvé és kényelmessé teszi a kézzel történő mozgatást is. Nincs akadály különleges helyzetekben sem: sem hó, sem fagy nem gátolja a garázskapu működtetését.

A DITEC szekcionált garázskapu több komfortot biztosít a helyiségnek:
A DITEC szekcionált garázskapu erős és nagy hatékonysággal ellenáll a környezet káros hatásainak. A garázskapu acélpaneloknak köszönhetően kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak. Javítják a kondíciókat a belső térben, kényelmesebbé teszik a helyiséget és könnyítik az energetika kiegyensúlyozását. A DITEC szekcionált garázskapu lamella vastagsága 40mm.
Beépített garázskapu hő áteresztési tényezője (igazolt érték): U=1.51 W/m2K

Biztonság a DITEC szekcionált garázskapu kiegészítőkben:
A DITEC széles választékban forgalmaz szekcionált garázskapu kiegészítőket az exkluzív kilincsektől a távirányítókon át a biztonságos működtetést elősegítő eszközökig. Ezzel is növelve a garázskapu értékét, kényelmesebbé és megbízhatóbbá téve a szekcionált garázskapu működtetést. Megbízhatóság: A DITEC garázskapu rendelkezik ISO 9001-VISION 2000 és IQ NET tanúsítványokkal. Az összes termék CE jelzéssel ellátott, megfelelve a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

A DITEC számos biztonsági elemmel látta el szekcionált kapuit

  • Speciális öregedésálló gumiszegéllyel látták el a DITEC garázskapu oldalsó és alsó éleit, amik garantálják a tökéletes szigetelést. Nem engedik át a levegőt, a port és a vizet.  Egyedülállóan a DITEC alkalmaz a kapulamellák között integrált ipari tömítést.  Ez a megoldás rendkívül tartóssá teszi fokozott igénybevétel mellet is a garázskapu tömítésrendszerét.
  • Ujjbecsípődés elleni védelem nem engedi, hogy a mozgásban lévő garázskapu paneljei közé csípődjön az ujj.
  • Rugó törését megakadályozó biztonsági eszköz.
  • Kábelek szakadását megakadályozó biztonsági eszköz. Egy speciális szerkezet blokkolja, a garázskapu mozgását amint észleli a kábel szakadását

 

DITEC szekcionált gyrázskapu prospektus (pdf) >>

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!