KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

AUTOMATA KAPU, KERTKAPU

Egy épület, vagy családi ház arculatát egy szép kerítés, egy íves vagy hagyományos kertkapu egyaránt formálja. A KERWIN KAPUTECHNIKA 2004-óta kaputechnika i generál kivitelezés keretén belül foglalkozik automata kertkapuk tervezésével, gyártásával és telepítésével. A kialakításokat kaputechnika szempontok szerint a helyszíni felmérés, vagy az adott tervrajz áttekintése után megrendelővel egyeztetetjük. A gyártás során lehetőség van az egyedi igények kielégítésére is (pld: integrált személybejáró...). A kerwin kaputechnika a kapukat minden esetben kétszeresen alap felületkezéssel szállítja a helyszínre. Igény szerint, horganyozva, vagy szinterezve szállítjuk a legyártott fémszerkezetet. Fa burkolás esetén, az impregnálást követően, igény szerint kezeljük a fa felületet.

Kaputechnika szerint a kapuszerkezetek a következők lehetnek: egyszárnyú, kétszárnyú, tolókapu vagy légvezetésű (úszókapu), függesztett.

Fontos kaputechnika szempontjából megjegyeznünk a következőket:
Az nem igaz, hogy a legolcsóbb kapumozgató szettek telepíthetők minden kapura. Ilyen esetekben a probléma a következő. Ha nem megfelelő a termék minősége és nem méretezett az adott kapuhoz gyakran előfordulhat, anyagtörés, ami akár anyagi, vagy személyi káresethez vezethet. Nem megbízható kapumozgató vezérlések esetén gyakran vagy nem tudunk a saját portánkra bejutni, vagy esetenként kijutni sem tudunk, csak a kapumozgató mechanikus reteszelésének a kioldásával, akkor meg miért van kapumozgató rendszerünk. Fontos még felhívnunk a figyelmet a biztonsági eszközök elhagyására!A kapumozgató biztonsági eszközeinek úgymond elfelejtése súlyos anyagi és fizikai károkat okozhat! (A kervin kaputechnika minden esetben telepít biztonsági eszközöket!)

Kaputechnika tervezési folyamatok (automata kapu):

  1. esztétikai tervezés ( kaputechnika design)
  2. szerkezeti tervezés (oszlop rendszer, szerkezet stabilitás)
  3. szélterhelés, nyomatékok, nyitási szög számítása )
  4. kapumozgató megválasztása (DITEC, FAAC, GENIUS)
  5. húzó és a csavaró erők számítása.

A kaputechnika főbb szempontjai figyelembevételével, valamint gondos, precíz tervezői és kivitelezői munkával Ön hosszútávon minőségi, megbízható automata kertkaput kap. A KERWIN KAPUTECHNIKA komplett szakember gárdával áll az Ön rendelkezésére elképzeléseinek szakszerű megvalósításához.

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!