KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Kerítés, korlát

KERWIN KAPUTECHNIKA, fő profilja közé tartozik a kerítés, korlát, valamint a lépcsőgyártás. Kerítés gyártása az alapoktól, a teljes átadásig történik, vagy valamely részmunka folyamattól kapcsolódunk be, az ügyfél igényei szerint.
Építünk, vasbeton, szerkezetű, zsaluköves , fémszerkezetes, vagy fa szerkezetes kerítéseket és ennek kombinációit.

  1. Zsaluköves, betonszerkezetű kerítés: a sávalap kiszedésétől kezdjük a sávalap, majd a zsalukő oszlopok lerakásával. Természetesen a folytatás a sokféle lehet. Ezt az ügyféllel közösen döntjük el, vagy természetesen javaslatokat teszünk a lehetséges kerítés változatok számára. Pl.: vas balkontartó és fa balkon, vagy borítás. vagy komplett fa szerkezet, kovácsoltvas szerkezet…
  2. Fémszerkezetes kerítés kialakításánál, az oszlopszerkezet természetesen vasanyag, amelyhez rögzítjük különböző technikákkal a további kerítés elemeket.
  3. Faszerkezetű kerítés esetén mindenképp javasoljuk a fa tartóoszlopok földfelszín fölé való emelését a viszonylagos vízmentesség érdekében. Javasolt fém tartószerkezet azaz kerítés oszlop faburkolása.

Tehát a KERWINKAPUTECHNIKA rengeteg alternatívát ajánl az ügyfelei számára kerítés, korlát és lépcső ügyében. Vállalkozásunk minden tekintetben próbálja az ügyfelei igényét kielégíteni az észszerű kereteken belül. A KERWIN KAPUTECHNIKA minden általa legyártott vas és rozsdamentes szerkezetre, kerítésre, és ezek felületkezeléseire 12 hónap garanciát vállal.

 

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában