KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Kaputelefon rendszerek

Cégünk rendkívül sok alternatívát kínál ügyfelei számára az úgymond „beléptetés” terén. Az alap egylakásos kaputelefon rendszereken keresztül, a kártyás, vagy biometrikus ujjlenyomat olvasó szkennerekig, vagy parkoló rendszerekig. A kaputelefon legfontosabb feladata az elektronikus kapcsolatteremtés akár hang vagy kép, vagy mindkettő formájában két, vagy több személy között. Nézzük milyen lakossági és ipari kaputelefon (beléptető) rendszer kiépítési lehetőségek lehetnek.  

A lakossági kaputelefon rendszerek három csoportba oszthatók:

  • mezei egylakásos kaputelefon (analóg vagy digitális)
  • társasházi kaputelefon rendszer (analóg vagy digitális)
  • lakópark, irodai vagy üzemi kaputelefon rendszer (Több társas, vagy egylakásos rendszer portaszolgálattal) (csak digitális)

A csoportokon belül lehet audio, audio-video kaputelefon vagy audio-video-épületfelügyeleti kivitel. Itt lehetőség van hangkommunikációra, képi megjelenítésre vagy akár személyes érintő képernyőn történő beavatkozásra is. Ezen túl a „ bpt ” kaputelefon rendszerek alkalmasak, interkommunikációra, képrögzítésre (dátum szerint), valamint természetesen éjszakai kitekintésre is. Minden kaputelefon kültéri video modul infra kamerával szerelt, ezért nem okoz gondot, ha szeretnénk kitekinteni az éj leple alatt, hogy mi történik a kapu bejárata előtt. Interkomos kaputelefon kivitelnél akár lakáson belül, vagy akár társasházi lakások között lehetőség van készülék és készülék közötti hívásra.
Mindegyik kaputelefon rendszer kiépítés szerint lehet: egykapus vagy több kapus. Ilyen esetekben a kaputelefon beltéri mindig azt a kültéri képet adja, amelyik kapuról a hívást kezdeményezik.A „ bpt ” a MYTHO kombinált új fejlesztésű érintőképernyős komplett rendszerével túlszárnyalt mindent, amit egy kaputelefon tudhat. A MYTHO audio-video kaputelefon és épületfelügyeleti beavatkozó érintőképernyős kezelő egység, ami segítségével éppúgy rögzíthetünk, képet, mint ahogy beavatkozhatunk az automatizált lakásunk világítás, fűtés, vagy vagyonvédelmi rendszerébe.

Társasházi kaputelefon rendszereink, alkalmasak nagyszámú beltéri készülékek üzemeltetésére, pld 100 lakás, vagy annál több. Ezek a kaputelefon szettek digitális központtal rendelkeznek és kétvezetékes hálózatot igényelnek. Kiépíthető kaputelefon és lakás előtti csengő is egyben.

A bpt teret ad a tervező fantáziájának kaputelefon terén, hiszen komplett audio-video kaputelefon szettek telepíthetők akár lakáson belül is, amelyek alkalmasak audio-vizuális kommunikációra ez által jelentősen megkönnyítve mindennapjainkat.

A KERWIN KAPUTECHNIKA Kft 2004 -óta foglalkozik bpt kaputelefon rendszerek, kiépítésével, bekötésével, szerelésével.!

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában