KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

AUTOMATA GARÁZSKAPU, GARÁZSKAPUK

A KERWIN KAPUTECHNIKA 2004-óta foglalkozik automata szekcionált garázskapuk forgalmazásával, telepítésével, valamint szervízelésésvel.Tapasztalataink alapján ügyfeleinknek garázskapu vásárlás előtt, a következőket javasoljuk, és ajánljuk:
Hogy kezdjem az automata szekcionált garázskapu kiválasztását: elsőkén azt fontos eldönteni, hogy milyen célt szolgáljon a garázskapu. Tehát pl. ha valami szigeteletlen épületet szeretnék, egy egyszerű kapuval zárni ahol nem számít a garázskapu megjelenése biztonsága, működési zaja, garanciális háttere …, akkor természetesen bármilyen olcsó garázskapu megálja a helyét. Rengeteg van a piacon az ún. adott kereskedők által így reklámozott garázskapu: „nagyon olcsó, és kiváló” Hát ez valójában nem így van, mert általában ha olcsó az automata garázskapu, akkor sajnos a következő általános problémák merülhetnek fel:

  1. Nincs megfelelő szekcionált garázskapu garanciális háttér (után gyártott kifejezetten rossz minőségű a cserealkatrész)
  2. Nem megfelelő anyagból (elvékonyított) van legyártva a garázskapu
  3. Feltűnően olcsó garázskapu -vasalat, melynek eredménye a zajos csörgős bizonytalan garázskapu működés. (Pl: nincs hátsó összekötő, nincs szemöldök blende, nem csapágyzott garázskapu görgőzet....)
  4. Keleti országokból származó garázskapu -motorok, melyek cserealkatrészei kitudja, hogy honnan vannak (Sok esetben nincsenek, és csak a motorcsere lehet a megoldás hiba esetén. Olyan olcsó, hogy nem éri meg javítani).

Garázskapu biztonság kiválasztása: javasoljuk, hogy olyan terméket válasszon, amelynek minősítése van a szekcionált kapura és a garázskapu automatikára egyben. Lehetőleg a szekcionált garázskapu külső-belső ujjbecsípődés védelemmel rendelkezzen. A garázskapu tokcsomag tartalmazza a rugótörés biztosítást. Ez lehet akár mechanikus, akár elektronikus. Ez megakadályozza a garázskapu lezuhanását.

Hőszigetelés:.Tévhit az, hogy a garázst nem kell hő szigetelni. Abban az esetben, ha a garázsunk oldala (mellett), vagy teteje (fölött) fűtött tér van, akkor fontos a jó szigetelésű garázskapu. Hiszen a garázs falain keresztül jelentős hő veszteség lehet, amit a pénztárcánk megérezhet.

Javasoljuk, hogy Információs vonalunkon kérjen bővebb információt, ha automata szekcionált garázskapu választás előtt áll!

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!