KAPUTECHNIKA / GENERÁL KIVITELEZÉS
KERWIN KAPUTECHNIKA 3281 Karácsond Szabadság u 107
TEL/FAX: (+36 37) 322-409, INFÓ VONAL: (+36 70) 245-3076
e-mail: kerwin.kaputechnika@gmail.com

Ipari sorompók (automata)

Az ipari automata sorompó jelentősége az ipari automata kapuhoz hasonlóan mindig koordinációt, be és kiléptetést szolgál. Az ipari automata sorompó elterjedése annak köszönhető, hogy egyszerűbb a megvalósítása, és gyakorlatilag be és kiléptetés szempontjából ugyanazt szolgálja, mint egy automata ipari kapu. Természetesen biztonságtechnikailag lényegesen kisebb védelmet nyújt egy automata ipari sorompó, mint egy kapu. A KERWIN KAPUTECHNIKA Kft legkisebb igénybevételtől a legkülönösebb, extra igénybevételig kínál automata ipari sorompókat! Működési elv szerint megkülönböztetünk elektromechanikus, valamint hidraulikus automata sorompót.


Hagyományos elektromechanikus automata ipari sorompó:
Gyakorlatilag minden létező konfiguráció megvalósítható elektromechanikus hajtásrendszerű automata sorompókkal. A mezei egysorompós rendszertől kezdve, a komplett parkoló rendszerekig. A DITEC, FAAC és GENIUS automata sorompók számtalan lehetőséget kínálnak kielégítve a tervezők és a megrendelők igényeit. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy természetesen a végtelenségig nem terhelhetők ezek a sorompók. Ahhoz hogy rendkívül nagy nyitásszámot is elviseljenek, javítás nélkül (ez alatt több millió nyitást értünk nagyszervizig!) más rendszerű (hidraulikus) sorompók kellenek.


Hidraulikus automata ipari sorompó: melyek a hidraulika minden előnyét egyesítik magukban.
Pl. FAAC olajhidraulikus automata sorompó terhelhetősége 50% - 100%!
Nyitási ciklusszám több millió nagyszervizig!
A nyitási idő rúdhossztól (2,5 – 7 méter) és természetesen a sorompó típusától függően lehet akár 0,8 másodperc is!
Túlmelegedés kizárt, mert a berendezésbe épített hűtőrendszer ezt megakadályozza.

A KERWIN KAPUTECHNIKA Kft. terméktől függően egyedi opciós egységeket kínál a különleges igények kielégítésére. Valamint cégünknek 2004 óta profilja a sorompó javítás, szervíz. Válaljuk általunk nem forgalmazott automata sorompók szervízelését, javítását.

web design: kerwin (kaputechnika)
KERWIN KAPUTECHNIKA 2004 - óta ügyfelei szolgálatában!